Diensten

ONZE DIENSTEN

Dakwerken02
Dakwerken01
Dakwerken03
keramische tegels
Dakconstructie

Wij komen kijken welk materiaal nodig is die beantwoordt aan de nieuwe normen en bezorgen een offerte en planning.

Wij staan in voor:
. de afbraak van huidig dak
. opbouw van het volledige dak
.  plaatsing van goten (PVC, zink of koper)
. koppeling aan afvoeren

Onderdak
Een goed onderdak zorgt voor een betere of volledige winddichtheid met toch voldoende ventilatie.

Kapconstructies
Bekleding van oversteken en gevels zoals carports,

Hellende daken
Bekadering van het dak en plaatsen van isolatie.

Plaatsing van dakpannen naar keuze volgens de stijl van uw woning.

Platte daken
Wegnemen van oude roofing (asbestvrij) en plaatsing van nieuwe roofing of EPDM.

Dakisolatie
Isoleren van uw dak zorgt voor de meest rendabele besparing in uw energieverbruik.
Warmte stijgt en heel wat energie gaat dus verloren. Bovendien zorgt de isolatie ook voor minder temperatuurschommelingen en een akoestische meerwaarde (minder hinder van lawaai).
Wij isoleren een bestaand dak of het door ons aangelegd nieuw dak. 

Dakwerken

Een hellend of een plat dak renoveren

en energiezuinig isoleren

Zonnewering03
Zonnewering05

Overkapping
De zon geeft een aangename warmte maar kan in de zomer
 storend zijn. U wenst een overkapping voor een aangename temperatuur op uw terras om schaduw te bekomen en comfortabel te genieten van uw tuin.

Zonwering onder overkapping
U heeft reeds een overkapping maar de temperatuur kan flink oplopen. Met een pergola zonwering kunt u de felle zonnestralen filteren waardoor het licht minder fel is en de warmtestraling worden tegen gehouden.
De zonweringsdoeken worden onder de afkapping geplaatst en komt dus niet in aanraking met lucht, wind of regen.

Automatische zonwering
Uw veranda voorzien van een automatisch zonweringsysteem met afstandsbediening. De zonweringsstroken kunnen individueel of gezamenlijk worden gediend per strook. Zo kunt u selectief een zonwering laten zakken volgens de stand van de zon en uw positie in de veranda.


Rolluiken
Uw woning is niet voorzien van ingewerkte rolluiken aan de binnenkant van uw interieur. Wij kunnen voor u rolluiken aan de buitengevel monteren zodat u het zonlicht onder controle kunt houden.

Bovendien bieden rolluiken 's avonds en 's nachts een veilig gevoel. 

Zonwering

Laat de zon schijnen!

De renovatie van onze zolder verliep zoals we hadden afgesproken. Alles is piekfijn afgewerkt en
uitgevoerd volgens de planning.

Carine Vandesteegen - Gent

1. Thermische isolatie
Rolluiken houden de zonnewarmte tegen in de zomer en houden de warmte lekker binnen in de winter. Zeker als je kiest voor luchtdichte inbouwrolluiken, een wereldprimeur van de Belgische fabrikant Wilms. Die zijn zo goed geïsoleerd dat ze geschikt zijn voor Bijna Energie Neutrale woningen (BEN) en voor passiefbouw.

2. Akoestische isolatie
Of je nu in een drukke straat woont of aan een verlaten weg, ’s nachts kan omgevingsgeluid erg hinderlijk zijn. Voorbij denderend verkeer, geroep op straat, de blaffende hond van de buren... Neergelaten rolluiken dempen het buitengeluid met maar liefst 8 dB. Zo word je minder gestoord in je nachtrust en sta je morgen fris weer op.

3. Perfecte verduistering
Het belangrijkste aspect voor een goede nachtrust is echter verduistering. De afwisseling tussen daglicht en voldoende verduistering is essentieel voor onze biologische klok. Wanneer je je slaapkamer perfect verduistert zoals alleen rolluiken dat kunnen, maakt je lichaam melatonine aan en zal je beter slapen. Wanneer je ’s morgens de rolluiken opent en je lichaam aan daglicht blootstelt, komt je biologische klok in dagmodus en kan je er weer tegenaan.

4. Privacy
Een huis waar iedereen kan binnenkijken? Daar zijn de meeste mensen toch niet zo dol op. Glasgordijnen en gewone gordijnen kunnen al heel wat ongewenste blikken tegenhouden. Screens helpen nog beter om je woning van de buitenwereld af te sluiten. Maar het ultieme middel om je knus van de buitenwereld af te sluiten en je in je eigen cocon terug te trekken, blijft toch het rolluik.

5. Inbraakvertragend
Last but not least hebben rolluiken ook een inbraakvertragende functie. Net zoals veiligheidssloten, stevig raamwerk en een goede voordeur zorgen zij ervoor dat inbrekers meer tijd en moeite nodig hebben om een woning te betreden – en dus liever voor een woning zullen kiezen die minder goed beschermd is.

Maat- en schrijnwerk

Uw idee door ons gerealiseerd

Wij maken kasten op maat zoals een dressing of een inbouwkast.

Storende elementen  zoals elektriciteits- of gasmeters, buizen op het plafond of op de muur, … worden weggewerkt met een frame en bekisting. Wij zorgen voor feilloze afwerking en eventueel ook schilderwerk zodat uw ruimte een geheel vormt.
Ook deuren, omlijstingen of meubilair kunnen op maat worden gemaakt.
Automatiseren, herstellen en plaatsen van rolluiken.

Webbuilder: www.allbyone.be